Postani član BK BOR!

Pozivamo pobornike i zaljubljenike u biciklizam da nam se pridruže u BICIKLISTIČKI KLUB BOR. Bez obzira da li ste rekreativac, amaterski natjecatelj, profesionalac ili idete biciklom samo do birtije, svi ste dobro došli.

Ako se želite početi aktivnije baviti biciklizmom a ne znate odakle krenuti, i tu možemo pomoći počevši od popusta na bicikl do prenošenja iskustva.

Osim prilike za vožnje sa iskusnim biciklistima i zaljubljenicima u prirodu diljem našeg zavičaja i piva poslije vožnje, ponekad ćemo hodati šumom sa grabljama, motikama, puhalicama i motorkama te uređivati staze. Aktivnosti su, uglavnom, na otvorenome a cuga, hrana i dobro društvo osigurani. 🙂

Članarina iznosti 100 kuna za kalendarsku godinu (1.1. – 31.12.) čime pripomažete radu Kluba a ujedno ostvarujete pogodnosti kao što su popusti u Markoprojektu, Fortius bicycle shopu itd.


Kako postati članom?

Najjednostavniji način je kontaktirati nekoga od vodstva Kluba i riješiti upis osobno. Duža procedura je sljedeća:

  1. Ovdje skinite Pristupnicu.
  2. Uplatite 100 kuna na račun.
  3. Fotografiju i skeniranu  ispunjenu Pristupnicu pošaljite na bor.vtc@gmail.com ili poštom na BICIKLISTIČKI KLUB BOR, Pejačevićeva 3, 33 000 Virovitica.
  4. Kroz neko vrijeme, uručiti ćemo Vam člansku iskaznicu osobno ili putem pošte.
Podaci za uplatu

Primatelj: BK BOR, Pejačevićeva 3, 33 000 Virovitica
IBAN primatelja: HR9023600001102061534 (Zagrebačka banka)
Opis plaćanja: Članarina za 2018. – vaše ime i prezime
Poziv na broj: datum uplate (npr. 01012018)