Postani član BK BOR!

Pozivamo pobornike i zaljubljenike u biciklizam da nam se pridruže u BICIKLISTIČKI KLUB BOR. Bez obzira da li ste rekreativac, amaterski natjecatelj, profesionalac ili idete biciklom samo do birtije, svi ste dobro došli.

Ako se želite početi aktivnije baviti biciklizmom a ne znate odakle krenuti, i tu možemo pomoći počevši od popusta na bicikl do prenošenja iskustva.

Osim prilike za vožnje sa iskusnim biciklistima i zaljubljenicima u prirodu diljem našeg zavičaja i piva poslije vožnje, ponekad ćemo hodati šumom sa grabljama, motikama, puhalicama i motorkama te uređivati staze. Aktivnosti su, uglavnom, na otvorenome a cuga, hrana i dobro društvo osigurani. 🙂

Članarina iznosti 30 eura za kalendarsku godinu (1.1. – 31.12.) čime pripomažete radu Kluba a ujedno ostvarujete pogodnosti kao što su popusti u raznim biciklističkim trgovinama itd. Osobe mlađe od 18 godina oslobođeni su plaćanja članarina.


Kako postati članom?

Najjednostavniji način je kontaktirati nekoga od vodstva Kluba i riješiti upis osobno. Duža procedura je sljedeća:

  1. Ovdje skinite Pristupnicu.
  2. Uplatite 30 eura na račun.
  3. Fotografiju i skeniranu  ispunjenu Pristupnicu pošaljite na bor.vtc@gmail.com ili poštom na BICIKLISTIČKI KLUB BOR, Trg Ante Starčevića 4, 33 000 Virovitica.
  4. Kroz neko vrijeme, uručiti ćemo Vam člansku iskaznicu osobno ili putem pošte.
Podaci za uplatu

Primatelj: BK BOR, Ulica kralja Petra Krešimira IV 23, 33 000 Virovitica
IBAN primatelja: HR9023600001102061534 (Zagrebačka banka)
Opis plaćanja: Članarina 2024. – vaše ime i prezime
Poziv na broj: datum uplate (npr. 01012024)