6. XC Put šarana – prijave i informacije

Ljeto završava, utrke počinju!

Brojimo sitno do šeste po redu utrke XC Put šarana u sklopu Outdoor vikenda Put šarana. XC Put šarana održat će se 20.8. na sada već poznatoj stazi Put šarana na Virovitičkim ribnjacima, ali ako volite trčati nema razloga da se dan prije ne uključite na Trail Put šarana.

XC staza Put šarana duga je 11 300 metara sa ukupno 330m/nv te će se uz nju u određenim kategorijama voziti imali krug koji je dug 3250 metara sa 112 m/nv. Detalje koja kategorija vozi koliko krugova provjerite u raspisu, te svakako pročitajte i Pravilnik SBBL.

Osim izvrsne XC staze Put šarana, što potvrđuju komentari dosadašnjih vozača, na utrci će biti osigurana i dobra konkurencija u svim kategorijama. Utrka se vozi u sklopu Slavonsko-brdske biciklističke lige, međutim ekipa je uvijek zainteresirana za dodatnu konkurenciju. Prijave su započele te su dostupne putem sustava Prijavi.se.

Za vrijeme Outdoor vikenda moći ćete testirati GIANT bicikle, a s obzirom da garantiramo dobar provod ne vidimo razlog da cijeli vikend ne provedete u našem privremenom kampu. U tom slučaju molimo da nam se najavite.

kamp 215

Kamp 2015.

Trailer za 6. XC Put šarana.