Izvještaj o radu Udruge za 2020. godinu

Biciklistički klub BOR 25. siječnja 2020. održao je redovnu godišnju Skupštinu Kluba gdje je predstavljeno izvješće o aktivnostima i radu kluba u 2019. godini te je prezentiran financijski plan i plan aktivnosti za 2020. godinu.

Zbog pandemije COVID-19 virusa, Klub nije bio u mogućnosti izvršiti sve planirane aktivnosti. Ključni događaj Put Šarana Outdoor Weekend 4, koji je bio zakazan u terminu od 23. do 24. svibnja je otkazan, kao i aktivnost Biciklom po parku za mlađe uzraste. Razmatrala se promjena termina događanja Biciklom po parku, no nakon pogoršanja epidemiološke situacije, isti je otkazan.

U 2020. godini otakzane su brojne biciklističke utrke, što uključuje sve planirane utrke u sklopu Slavonsko brdske biciklističke lige, stoga su članovi kluba sudjelovali samo na utrkama izvan lige.

Biciklistička staza Put Šarana redovno se održavala i čistila tijekom godine, pri čemu je obnovljeno 3 mosta.

Udruga se početkom godine prijavila na tri javna poziva za donaciju sredstava, no zbog COVID-19 krize, dva su subjekta obustavili natječaje.

Biciklističkom klubu BOR dodjeljeno je 2.000,00 kuna u sklopu Javnog natječaja za financiranje programa i projekata udruga koje su od općeg interesa za Virovitičko-podravsku županiju u 2020. godini, kojim je financirano modificirano online izdanje Put Šarana Outdoor Weekenda. 

Klub je financijska sredstva usmjerio na nabavku opreme za budući rad – sklopivog šatora, trimera te alata za održavanje staze. Uz to Klub je sufinancirao 50% troškova prilikom nabave dresova za aktivne natjecatelje.

Sva poslovna dokumentacija se nalazi na adresi sjedišta Udruge, a Financijski izvještaji su redovno predavani unutar zakonskih rokova.

U Virovitici, 4. siječnja 2021. godine

 

Izvještaj izradio:

Ivan Vrbanić, Predsjednik Kluba