Izvještaj o radu Udruge za 2021. godinu

Biciklistički klub BOR 19. veljače 2022. održao je redovnu godišnju Skupštinu Kluba gdje je predstavljeno Izvješće o aktivnostima i radu Kluba u 2021. godini te je prezentiran Financijski plan i Plan aktivnosti za 2022. godinu.

Članovi Kluba kroz godinu aktivno su sudjelovali na utrkama Giant Slavonske brdsko biciklističke lige. Tijekom sezone za Klub je nastupilo 15 natjecatelja na većini utrka, te je BK BOR završio na 5. mjestu od 37 klubova koji su se natjecali te sezone. K tome, osvojena su i dva postolja u ukupnom poretku. Petra Klemen završila je na prvom mjestu u kategoriji Žene, dok je Ivan Pintera završio na prvom mjestu u kategoriji Veteran A. Osim rezultata u SBBL-u, prezentirani su rezultati ostalih utrka i događaja na kojima su sudjelovali članovi Kluba.

Predstavljeni su i rezultati glavnog događaja u organizaciji Kluba, Put Šarana Outdoor Weekenda koji je ponovno probio sve rekorde po posjećenosti. Događaj se većinski financirao kroz javljanje na javne natječaje Virovitičko-podravske županije, te tvrtki Flora-vtc d.o.o. i Virkom d.o.o., uz partnere TZ grada Virovitice, TZ Virovitičko-podravske županije te Sportske zajednice Virovitičko-podravske županije i Sportske zajednice grada Virovitice.

Predstavljena je nabavljena oprema, te radne akcije i broj sati utrošenih na održavanje biciklističke staze Put Šarana.

Za kraj predstavljeno je Financijsko izvješće, sa značajnijim prihodima i rashodima te detaljno financiranje Put Šarana Outdoor Weekenda. Klub je poslovao pozitivno te je višak prihoda prenesen u tekuću godinu.

Sva poslovna dokumentacija se nalazi na adresi sjedišta Udruge, a Financijski izvještaji su redovno predavani unutar zakonskih rokova.

 

U Virovitici, 25. veljače 2022. godine

Izvještaj izradio:

Ivan Vrbanić, Predsjednik Kluba