Izvještaj o radu udruge za 2023. godinu

Biciklistički klub BOR 20. siječnja 2024. održao je izbornu godišnju Skupštinu Kluba gdje je predstavljeno Izvješće o aktivnostima i radu Kluba u 2023. godini te je prezentiran Financijski plan i plan aktivnosti za 2024. godinu.

Članovi Kluba kroz godinu aktivno su sudjelovali na utrkama Giant Slavonske brdsko biciklističke lige. Tijekom sezone za Klub je nastupilo 19 natjecatelja na većini utrka, te je BK BOR završio na 2. mjestu od 32 kluba koji su se natjecali te sezone. K tome, osvojena su i dva postolja u ukupnom poretku. Damjan Petović Jorge završio je na trećem mjestu u kategoriji Juniori, dok je Ivan Pintera završio na drugom mjestu u kategoriji Veteran A. Osim rezultata u SBBL-u, prezentirani su rezultati ostalih utrka i događaja na kojima su sudjelovali članovi Kluba.

Predstavljeni su i rezultati glavnog događaja u organizaciji Kluba, Put Šarana Outdoor Weekenda, na kojemu je uspješno održana biciklistička utrka, međutim, zbog vremenskih neprilika otkazan je aktivan dan za obitelj. Događaj se većinski financirao kroz javljanje na javne natječaje Virovitičko-podravske županije, uz partnere TZ grada Virovitice, TZ Virovitičko-podravske županije te Sportske zajednice grada Virovitice.

Predstavljena je nabavljena oprema, te radne akcije i broj sati utrošenih na održavanje biciklističke staze Put Šarana.

Za kraj predstavljeno je Financijsko izvješće, sa značajnijim prihodima i rashodima te detaljno financiranje Put Šarana Outdoor Weekenda. Klub je poslovao pozitivno te je višak prihoda prenesen u tekuću godinu.

Sva poslovna dokumentacija se nalazi na adresi sjedišta Udruge, a Financijski izvještaji su redovno predavani unutar zakonskih rokova.

U Virovitici, 20. siječnja 2024. godine

Izvještaj izradio:

Ivan Vrbanić, Predsjednik Kluba