Najava proslave 10 godina BK BOR

10 godina BK BOR

Ove godine biciklistički klub BOR slavi 10 godina postojanja.

Klub je osnovan 11. prosinca 2008. godine osnivačkom Skupštinom održanoj u kući Denisa Fišlija. Osnivačka šestorka bili su Josip Fett, Denis Fišli, Velimir Gavrilović, Marin Obadić, Hrvoje Pušić i Matija Turkalj te su za rukovodstvo kluba jednoglasno izglasani Josip Fett za Predsjednika, Marin Obadić za Dopredsjednika te Matija Turkalj za Tajnika Kluba.

Iza Kluba je već deset godina postojanja, za vrijeme kojih je napravljena genijalna XC staza Put Šarana, osvojene brojne medalje, održano 7 biciklističkih utrka, desetak biciklijada, organizirana tematska druženja i vožnje. U deset godina jedna mala i nepoznata utrka prerasla je u višednevni događaj Put Šarana Outdoor Weekend i definitivno je jedna od najatraktivnijih utrka u Slavoniji.

Proslava

Ovim putem pozivamo sve na rođendansku proslavu koja će se održati  15. prosinca 2018. godine u prostorijama Caffe bar Booma (staklena terasa), gdje se počinjemo okupljati u 19 sati, a početak službenog programa očekuje se oko 20 sati.

U programu ćemo predstaviti retrospektivu Kluba kroz godine, kratki film našeg Matije Turkalja koji nas vjerno godinama prati kamerom, dosadašnji Predsjednici Kluba će nam se obratiti prigodnim riječima, te ukoliko još netko bude imaš želju reći par riječi će također imati priliku.

Nakon službenog programa, imamo natjecanje last man standing, tj. tko zadnji napustiti proslavu je pobjednik, čime ulazi u BORov Hall of fame. 😀

Veselimo se vašem dolasku!