Održan BORspring – otvorenje sezone

BORspring - otvorenje sezone

U subotu 16. ožujka 2019. godine, organizirali smo prvo ovogodišnje druženje na Putu Šarana, događajem BORspring – otvorenje sezone. Unatoč tome što je tek ožujak, vrijeme nam se nasmiješilo te omogućilo da se vozimo u kratko – dugačkim kombinacijama odjeće.

Na vožnji se skupilo preko 30 biciklista sa gostima iz Zagreba, Donjeg Miholjca, Osijeka, te ostatkom lokalnih kauboja. Vozilo se u grupama u oba smjera, tko je koliko krugova htio, ili bolje rečeno mogao, jer se ipak tek budimo iz zimskog sna.

Nakon vožnje uslijedio je tradicionalno druženje uz konzumaciju hrane narezane pod kutem od 45°, cheeseburgerima, radlera te gajbe hladnog piva. Stara klupska tradicija kaže: kada član kupi novi bicikl, mora kupiti gajbu piva, kako bi počastio članove te skinuo urok sa bicikla i osigurao mu svijetlu budućnost bez problema, oštećenja i krekova. Enio je upravo to i napravio te mu želimo puno kilometara i sreće na budućim vožnjama. 😉

Više fotki možete pronaći na našem Facebook albumu, ili pogledati video pod redateljskom palicom deni prodakšna.

Sljedeću vožnju i druženje možete očekivati za vrijeme Uskrsa, tako da pratite BK BOR Fb stranicu kako ne biste propustili sljedeći događaj.