Outdoor weekend Put šarana- sve što vas zanima o TRAIL UTRCI

 

Mjesec kolovoz je definitivno najvažniji mjesec za Biciklistički klub BOR jer na red došao Outdoor weekend Put šarana, koji će se održati 19. i 20. kolovoza na Virovitičkim ribnjacima.

Nakon što su biciklisti na stazi Put šarana na Virovitičkim ribnjacima sve češće susretali zadovoljne trkače, ispostavilo se da je staza idealna za organizaciju trail utrke. Stoga je subota, 19. kolovoza, rezervirana za rekreativnu trkačku utrku Trail Put šarana, koja će se trčati u tri kategorije:

  • Junior trail, 3 km, start u 11:30h
  • Challenge trail, 5 km, start u 11:15h
  • Experience trail, 11 km, start u 11:00h

Cijena startnine je 60 kuna u pretprijavi, dok 70 kuna bez pretprijave, a ona uključuje izvrstan provod, trčanje po fenomenalnoj šumskoj stazi Put šarana koja okružuje devet virovitičkih ribnjaka, mogućnost kampiranja uz najavu, ručak nakon utrke te zasluženu finišersku medalju. Ako vam i to nije dovoljno, predlažemo da produžite boravak do nedjelje te navijate za bicikliste za vrijeme XC utrke Put šarana.

Raspis cjelokupne utrke dostupan možete preuzeti ovdje.

Prijave na utrku vrše se putem platforme prijavi.se, a ako želiš da tvoji prijatelji vide da ćeš sudjelovati na utrci, klik na Facebook event.