Prijavim.se upute za prijavu

Pošto koristimo novi način prijave na utrke u sklopu Put šarana outdoor weekenda , donosimo kratke upute kako se prijaviti. Postupak je isti za prijavu na obje utrke.

1. Posjetite stranicu prijavim.se. U gornjem lijevom uglu, nalazi se poveznica na Prijava.

2. Ako već imate korisnički račun, upisivanjem korisničkog imena i lozinke se prijavite. Ukoliko ga nemate, morati ćete stvoriti novi klikom na najdonji gumb Registracija.

3. Klikom na registracija, otvara se standarni obrazac, prilikom registriranja na stranice, kojega ispunite Vašim osobnim podacima.

4. Nakon završetka registracije, izaberite na koju utrku se želite prijaviti Trail Put Šarana ili 6. XC Put šarana, te sa desne strane klikete na plavi gumb Prijava.

5. Nakon što ste kliknuli prijavu, otvorit će se sljedeći prozor na kojemu odaberete kategoriju u kojoj vozite, za koji klub nastupate, (ako imate UCI kod i linencu, možete ju unijeti, ali nije potrebno pošto je rekreativna utrka) te da li imate ili nemate broj u Slavonskoj brdsko-biciklističkoj ligi. Klikom na Napred ste gotovi.

6. Dobili ste potvrdu na e-mail adresu, koju ste unijeli prilikom registracije, da ste se uspješno prijavili na utrku te podatke na koji račun da uplatite kotizaciju te e-mail adresu na koju šaljete potvrdu uplate.

7. Dođete na utrku, proživite čari Puta šarana, popijemo pivo i provedemo lijepi dan. Vidimo se. 🙂


P.S. Ukoliko i dalje ima nejasnoća, slobodno nas kontaktirajte na mail bor.vtc@gmail.com.


Video najava