Put Šarana Outdoor Weekend 2 – info trail i XC utrka

Put šarana

Mi smo nestrpljivi jednako kao i vi da započne drugi po redu Put Šarana Outdoor Weekend. Ove godine uveli smo neke novitete, kako ne biste rekli da je sve isto kao i lani. Put Šarana Outdoor Weekend pretvorili smo u produženi vikend pa će aktivnosti kluba započeti već u petak 17. kolovoza i trajati do nedjelje 19. kolovoza, a u organizaciju se uključio naš novi partner Atletski klub Virovitica te dugogodišnji partner Turistička zajednica Virovitice. 

put šarana

Lokacija ostaje nepromijenjena te ćemo se sva tri dana družiti na Virovitičkim ribnjacima, uz dodatne aktivnosti koje ćemo u petak organizirati za mlađe uzraste i najsporije bicikliste u gradu Virovitici. 

Za neke možda najvažnija novost je da se ove godine biciklistička utrka vozi u kontra smjeru pa ćete imati dojam kao da se nikada do sada niste vozili Put Šarana. 

BIRAJTE BICIKLIZAM, TRČANJE ILI NAVIJANJE

U subotu se vozi XC utrka u sklopu GIANT Slavonsko brdsko biciklističke lige u osam kategorija, a kilometraža ovisi upravo o odabiru kategorije koja ovisi o vašem godištu. Bez obzira na ligu, svi se mogu natjecati. Trail utrka trči se na tri staze u dužini od 3, 5 ili 11 kilometara, a za one najmlađe biti će organizirana mini utrka prije službenog starta.

Put Šarana trail

AKTIVNOSTI U GRADU

U petak u centru Virovitice tražimo najsporijeg vozača u utrci koja se zove usporka. Pobjednik je onaj tko će najsporije odvoziti 5 metara, bez da miruje duže od 3 sekunde. Možete voziti sa svojim biciklom, a možete posuditi i naš. Natjecati se mogu svi bez obzira na dob, spol i to jesu li biciklisti ili ne. Prijave se vrše na licu mjesta.

Grad nam je pun mladih biciklista pa za njih organiziramo dječju utrku koja će se organizirati na šetnici kod FINE i sata i nadamo se da će oni jednoga dana osvajati medalje za BK BOR.

SPONZORI

Ove godine podupire nas velik broj sponzora, naravno prijave su i dalje otvorene 🙂 Oni su za vas osigurali zanimljive nagrade, ali neke od njih ćete moći degustirati i na utrci. Pitomačka pivovara donosi nam prvo craft pivo iz naše županije, a Podrum Vineda Vukosavljevica nagraditi će najbrže natjecatelje. Najbrži bicklisti osvojit će novčane bonove od GIANTA pa bolje neka krenu praviti popis za shopping.

Za sve ljubitelje Puta Šarana u suradnji sa kupimajicu.net pripremili smo za vas fora majice da nas se sjećate cijele godine. 

Detaljan raspored, raspis utrke kao i prijave možete pronaći na putsarana.com. Naravno spremno čekamo vaša pitanja i odgovaramo čim prije.

Kao i obično svi ste pozvani, vozili, trčali ili samo navijali!

Prijavi se!

Komentari su zatvoreni.