Srebrna utrka u Požegi

Ova godina nam je definitivno proletjela i u nedjelju smo u Požegi odvozili posljednju utrku u sklopu Slavonsko brdske biciklističke lige, ali nadamo se da i ne posljednju utrku u godini. Napokon nas je poslužilo  vrijeme pa smo za promjenu išli suhi kući.

Utrka XCP Požega 2017. se vozila po obroncima Požeške gore, sa startom u samom centru grada, a ciljem na 330 metara nadmorske visine kod Domovinskog križa, sa izvrsnim pogledom na cijeli grad. Na cilju je je obavezno fotkanje nakon napornog brda na samom cilju.Nastupilo je 77 vozača koji su u kategoriji Sport, Žene i Kadeti vozili su stazu dugu 17 km, dok svi ostali 24,5 km. Grupni zaključak virovitičkih vozača bio je da smo se osjećali kao da se vozimo po milanovačkim brdima. Sada znamo gdje se treba pripremati za nagodinu.

Za BK BOR nastupala su četiri vozača Matko Kolesarić završio je na šestom mjestu, dok su Pintera, Cah i Bajser završili na drugom mjestu u svojim kategorijama. U kategoriji veterana A i ženama, bilo je napeto do samog kraja uspona na cilj. Pintera je uspio pobjediti u duelu sa Adžićem, dok je domaća Leko ipak utekla Cah za 9 sekundi.

Rezultati & vrijeme

Veteran A (24,5km)

  • Ivan Pintera – 2. mjesto (1:12:53h)

Veteran B (24,5km)

  • Igor Bajser – 2. mjesto (1:16:46h)

Žene (17 km)

  • Mateja Cah – 2. mjesto (1:06:17h)

Sport (17 km)

  • Matko Kolesarić – 6. mjeso (1:03:45h)

Uskoro očekujemo informacije o ukupnom poretku kluba i naših vozača u devetom izdanju Slavonsko-brdske biciklističke lige. Neke pozicije već znamo, ali nećemo vam ih još otkriti!

Komentari su zatvoreni.