Štafetni triatlon Jurinih 3×1

27.06.2021. varaždinski Aquacity okupiralo je mnoštvo plivača, trkača i biciklista koji su nastupili na štafetnom triatlonu “Jurinih 3×1”.

Jurin štafetni (supersprint) triatlon zanimljiva kategorija gdje svaki natjecatelj sudjeluje u jednom od tri djela utrke: plivanju 375m, voznji bicikla (14km) i trcanju 2.5km. Svaku od tri discipline – plivanje, bicikl i trčanje mogao je odraditi jedan član štafete, pa smo tako imali 4 kategorije: muška, ženska, mješovita – dva muška člana i jedna žena i dvije žene i jedan muški član. Ukupno je nastupila čak 31 štafeta.

Pintera:

Pošto je Matko specijalist za triatlone odmah sam ga kontaktirao i naravno odmah je pristao , dodatno smo nasli i plivača i spremni smo za pokret, ali ne, bilo bi to prelagano pa nam je plivač otkazao  u 22h. Tako da smo se odlučili ići na ALL IN, i otici na utrku i nadali se da ćemo nekoga naći ili da ce Matko plivati i trčati.  Na svu sreću našli smo trećega, Vedrana Veršića, trkača sa bogatim iskustvom.

Matko je krenuo sa plivanjem, ja nastavio sa biciklom i Vedran završio sa trčanjem. Ukupni rezultat jako dobar za prvu utrku, 41m20sec i 5 mjesto u najjačoj kategoriji.

Kategorija 3M

  • BORCI  – 5. mjesto (42:10)