Izvješće sa godišnje Skupštine 6. veljače 2016.

MT8_0950
U subotu 6. veljače 2016. godine u prostorijama Sportske zajednice grada Virovitice održana je redovita Skupština BICIKLISTIČKOG KLUBA BOR.

Prije početka Skupštine, članovi, i oni koji su to htjeli postati, imali su priliku obnoviti članstvo u Klubu.

U uvodnom dijelu Predsjednik Kluba Dejan Jović pozdravio je sve nazočne članove kao i goste čime je započeo službeni dio Skupštine. Nakon izbora Radnih tijela i usvajanja Dnevnog reda, Tajnik Kluba Ivan Vrbanić prezentirao je Poslovnik o radu Skupštine, skup pravila kojim se uređuje organizacija i način rada Skupštine Kluba, koji je bilo potrebno uvesti radi lanjske promjene Statuta ali i pojašnjena na koji način funkcionira sama Skupština.

Izvješće o radu Kluba u 2015. godini

Zatim je prezentirao Izvješće o aktivnostima i radu Kluba u 2015. godini u kojemu su pobrojane sve radne akcije, zajedničke vožnje, rezultati sa utrka te odluke sa lanjske izvanredne Skupštine.
Treba istaknuti da su članovi Kluba bili vrlo aktivni na utrkama Slavonske brdsko biciklističke lige te je tokom sezone nastupilo 16 vozača u našim dresovima, na 11 od 14 mogućih utrka, čime je BK BOR završio na 10. mjestu u ukupnom klupskom poretku. Osim toga, XCO Put šarana je bila druga najposjećenija utrka lige sa 73 vozača.
Nakon aktivnosti, slijedilo je Financijsko izvješće gdje je utvrđeno da je Klub poslovao pozitivno te je višak prihoda prenesen u tekuću godinu. Oba izvješća jednoglasno su prihvaćena.

MT8_0926
Plan za 2016. godinu

Nakon prošlogodišnjih izvješća, Predsjednik Kluba prezentirao je Skupštini Plan i program za 2016. godinu. Predloženo je daljne sudjelovanje na natjecanjima u sklopu Slavonske brdsko biciklističke lige, organizacija dječje utrke u sklopu Doživjeti stotu trkačke utrke, organizacija BK BOR biciklijade, organizacija XCO Put šarana utrke u sklopu SBBL-a, organizacija aktivnosti povodom Europskog tjedna mobilnosti, redovito čišćenje i održavanje staze Put Šarana, mjesečne organizirane klupske vožnje te zajednički odlazak na razne biciklističke događaje i utrke kao što su XCM Koprivnica, Adria bike maraton Plitvice, Gorski kotar Bike tour i slično.
Sve te aktivnosti potrebno je i financirati što je prezentirano u Financijskom planu za 2016. godinu u kojemu se planirani prihodi i rashodi poklapaju te su slični lanjskima. Oba izvješća jednoglasno su prihvaćena.

Razno

Pod točkom Razno donijete su odluke o visini godišnje članarine, o visini blagajničkog maksimuma, o novom Registru članova te o izradi novih klupskih dresova. Predsjednik Kluba objasnio je prisutnima u kojim trgovinama članovi Kluba imaju popust pri kupnji bicikala i dijelova, u kojem iznosu i na koji način ga ostvariti.

Na kraju, dodijeljenji su pokloni kao znak zahvalnosti pristunim članovima i podupirateljima koji su svojim zalaganjem doprinjeli radu Kluba čime je završen službeni dio Skupštine.

MT8_0993

Nakon Skupštine neslužbeni dio i druženje sa gostima i simpatizerima se odvijao u Caffe baru Boom.

Detaljnije informacije možete pronaći u Zapisniku.