PŠOW biciklijada u subotu 18.8.

Kako ne biste mislili da su sve aktivnosti u sklopu Put Šarana Outdoor Weekenda organizirane za one „nabrajanije bicikliste“ koji žure za medaljama, za sve druge tu je biciklijada. Biciklijadu organizira  BK BOR u suradnji sa bike portalom Nippy Adventures.

Podsjećamo Put Šarana Outdoor Weekend je sportski događaj koji se odvija na Virovitičkim ribnjacima od 18. do 19. kolovoza, na kojemu možete sudjelovati u biciklističkoj ili trkačkoj utrci.

BICIKLIJADA ZA MALE I VELIKE

Biciklijada je organizirana u subotu 18.8. u 11 sati u Virovitici, a završava na lokaciji utrke Put Šarana na Virovitičkim ribnjacima. Biciklijada je namijenjena svima, malim i velikim biciklistima, jer ruta neće biti zahtjevna. Okupljanje biciklista od u 10:30 sati u Palači Pejačević u Virovitici, gdje će vas dočekati ciklovodič Mario in Nippy Adventure-a koji će predvoditi biciklijadu.

biciklisti

Dolaskom na ribnjake moći ćete sudjelovati u posebnim biciklističkim disciplinama. BK BOR pripremio je za vas disciplinu bacanje rame u dalj te bacanje guma na ramu, stoga će i sudionici biciklijade imati priliku osvojiti neku nagradu. Naravno, poželjni su i dobri navijači koji će podržati bicikliste natjecatelje. 

Ukoliko tražite još biciklističkih aktivnosti, podsjećamo kako će u petak u Virovitici, kod sata, biti organizirana dječja utrka te utrka usporka gdje tražimo najsporijeg biciklista.