Novosti za kraj godine 2016.

Kako je kraj godine pred vratima, tako je vrijeme i za zadnje ovogodišnje novosti.

Web stranica

Prva stvar, koju ste nadam se primjetili, je novi izgled web stranice. U potpunosti je redizajnirana, čime se postigla lakša čitljivost. Prilagodljiva je svim rezolucijama i mobile friendly. Jednostavnost korištenja i pronalazak informacija je ostao glavni cilj stranice. Nadam se da vam se sviđa novi izgled te ukoliko imate sugestija slobodno me kontaktirajte.


Tabla

Nakon višemjesečnog truda i iščekivanja, 14. prosinca 2016. godine postavljenja je smeđa tabla MTB staza „Put šarana“ . Tabla se nalazi na na magistralnoj cesti od Virovitice prema Grubišnom polju i postavljena je na ulaznoj cesti za ribnjake. Ovime će biti olakšan pronalazak same staze, pogotovo sudionicima utrke XC Put šarana.

tabla mtb put šarana

Radovi na Putu šarana

Moramo se zahvaliti nekolicini članova koji su započeli sa radovima na Putu šarana. Na lijevoj strani staze nedavno su provedeni šumarski radovi te je na nama da ponovno dovedemo stazu u red. Ekipa je prepilila sva drva koja su se nalazila na stazi, djelomično ispuhala i napravila bentove. Radovi se nastavljaju nagodinu kada vrijeme dopusti.

Radovi 12/2016


RAZNO

U veljači 2017. godine domaćini smo godišnjoj Skupštini Slavonske brdsko biciklističke lige. Nakon tog događaja, biti će održana i Skupština BK BOR, no o tome ćete biti pravovremeno obaviješteni.

Odmorite i uživajte koliko možete te sve najbolje u novoj 2017. godini. Nadamo se da će biti puno druženja, vožnji, bicikala i medalji. 😉 Živjeli.

ČESTITKA 2016

Komentari su zatvoreni.